Вінниця, Нансі та Карлсруе підписали тристоронню угоду про співпрацю: деталі

Нещодавно, 9 грудня, у Франції відбулося підписання угоди про тристоронню співпрацю між міським головою Вінниці Сергієм Моргуновим, мером Нансі Матьє Кляйном і мером Карлсруе Франком Ментрупом. Угода передбачає співпрацю у таких сферах, як охорона здоров'я, освіта, урбаністика, економіка та екологія. Усі три міста між собою поєднанні побратимськими відносинами, - повідомляє міська рада.

«Це партнерство особливо важливе в контексті війни в Україні. Окрім того, міста-побратими можуть стати нашими радниками на шляху до євроінтеграції», – написав у Фейсбуці Сергій Моргунов.

Міста Нансі та Карлсруе є побратимами вже практично 70 років, а з німецькою громадою Вінниця уклала братерський союз у квітні цього року.  За словами міського голови, особливий внесок у налагодження тристоронньої співпраці здійснив мер Карлсруе, який активно рекомендував Вінницю та Нансі одне одному.

«Упевнений, разом ми заклали фундамент довготривалої та міцної дружби і взаємовигідного партнерства», – підсумував Сергій Моргунов



Переглядів: 442
Поширень: 0

Останні новини