Вінницькі спортсмени успішно дебютували на турнірі «Panevezys Open 2023» з греко-римської боротьби у Литві: результати

Вінницькі спортсмени вперше прийняли участь у міжнародному турнірі «Panevezys Open 2023» з греко-римської боротьби. Проте це не завадило їм досягти високого успіху на цих змаганнях. Вихованці тренерів з міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Вінниця" вибороли чотири медалі, серед яких дві золоті та дві бронзові.

Турнір відбувся у період з 8 по 10 грудня у місті-побратимі Вінниці, Паневежисі (Литва). За словами тренера з МК ДЮСШ «Вінниця» Вячеслава Орлюка, участь у турнірі взяли понад 250 борців із семи країн Європи, зокрема: Литви, Латвії, Данії, Сербії, України, Польщі та Норвегії.

Вінницю представляло восьмеро спортсменів, які продемонстрували вражаючий результат. Золоті медалі турніру вибороли Назар Бякін та Володимир Карпейчик, впевнено виконавши складні прийоми під час поєдинків. Бронзові нагороди отримали Данило Калінчук та Арсеній Дишлов, які також показали високий рівень майстерності під час змагань.

«Вінниця, вперше була представлена на цьому міжнародному турнірі. Його рівень досить високий, оскільки змагання проводяться щорічно. Традиційно на нього з’їжджаються досвідчені спортсмени», – відзначив тренер.

Тренер також зазначив, що під час фінальних поєдинків та церемонії нагородження був присутній голова муніципалітету міста Паневежис Ритіс Рачкаускас. Представники Вінниці мали можливість поспілкуватися з ним не лише на спортивні теми, а й обговорити питання, що стосуються нашого міста.

«Ми відчули наскільки сильно тут підтримують нас та нашу країну в цей нелегкий час, – каже Вячеслав Орлюк. – Вдячні Вінницькій міській раді та комітету по фізичній культурі та спорту ВМР за можливість відвідати місто-побратим та налагодити зв’язки й не лише спортивні».



Переглядів: 423
Поширень: 0

Останні новини