Сьогодні у театрі Вінницю вразить «Новий вертеп » гурту «Танок на майдані Конго»

Культовий гурт «Танок на майдані Конго» у п’ятницю, 15 грудня, о 19.30 у Вінницькому театрі ім. Садовського, вразить всіх новою грандіозною різдвяною програмою «Новий вертеп».

Яскраві костюми, улюблені хіти, театралізоване шоу з жартами і глибиною, поєднання найкращих традицій українського вертепу і сучасного контексту, відчуття свята і вибухове перевтілення улюблених «танків» у героїв вертепу!

— Сили добра і зла зійдуться у вічному двобої, а вінницькі глядачі отримають незабутні враження.  Цей концерт приголомшить, надихне і запалить всіх! — гарантують організатори.

«Новий вертеп» від ТНМК — це музична вистава, де учасники гурту перевтілюються у персонажів традиційного українського вертепу, а в перервах між піснями грають маленькі скетчі, подаючи різдвяні традиції в сучасному контексті.

Кращі хіти «ТНМК» прозвучать в акустичній обробці, а на сцені театру ім. Садовського розгорнеться концептуальний вертеп, в якому учасники гурту зіграють ролі класичних персонажів: Фагот буде Чортом, Фоззі — Шинкарем, гітарист Ярослав Верьовкін, діджей Антон Батурин  і барабанщик Віктор Корженко — царями, басист Костянтин Жуйков — Іродом, перкусіоніст Євген Гусак — Смертю, а піаніст і трубач Олександр Шиманський — Янголом.

— Треба було багато років їздити на різдвяні свята по всій Україні, щоб увібрати в себе той особливий настрій, який панує під час святкування. Особливо вразили вертепи будь-яких форм та різновидів у Карпатах — діти та дорослі обирають ролі, які були прописані історично протягом декількох сотень років. Тому ми поєднали наш концерт з різдвяним вертепом, бо на Різдво всі завжди перетворюються трохи на дітей, що чекають на диво, — говорить Фагот.

У п’ятницю, 15 грудня, о 19.30 у театрі ім. Садовського на «Новому Вертепі» ТНМК вінничани і гості міста побачать, як сили добра і зла зійдуться у вічному двобої.

Всі разом заспіваємо культові хіти гурту «Танок на майдані Конго»: «Та ти шо», «Гранули», «Відривайся», «Гупало Василь», «Ми смішили Бога», «Історія України за 5 хв», «Молодець», «Новий рік — попса, Різдво — рок-н-рол!», «Янголи», а також нові вражаючі прем’єри.

— Приєднуйтесь до ТНМК у цій унікальній подорожі! Разом зігріємось під сиренами, відчуємо тепло Різдва та подаруємо радість тим, хто особливо потребує підтримки у цей складний час, — запрошують артисти.

Приходьте у п’ятницю, 15 грудня, о 19.30 у театр ім. Садовського пережити Різдво з ТНМК у «Новому Вертепі»!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».



Переглядів: 553
Поширень: 0

Останні новини