Від "Муніципальної варти" та благодійників на фронт відправили новий автомобіль: деталі

Вінницька міська рада повідомила, що нещодавно відремонтований та перефарбований УАЗ уже активно використовується на передовій на Східному напрямку, де він допомагає у порятунку життів українських військовослужбовців. Це авто, яке має усі сучасні характеристики позашляховика, було передано одній з вінницьких бригад працівниками комунального підприємства "Муніципальна варта".

За словами начальника КП "Муніципальна варта" Віталія Чигура, підтримка української армії є дуже важливою, тому колектив їхньої організації вирішив передати транспортний засіб на фронт для бригади, в якій служать багато вінничан та працівників самого комунального підприємства.

“На фронті є необхідність в авто. Ми разом з колективом та благодійниками – представниками “Вінницької автомобільної школи товариства сприяння обороні України” перефарбували та провели повне технічне обстеження машини, відремонтували її та передали хлопцям на Схід. Авто будуть використовувати під час виконання бойових завдань.Ми тісно пов'язані з цією бригадою, адже багато наших працівників воюють у її складі. Раніше, на жаль, мали втрати — були хлопці, які повернулися додому на щиті, є й демобілізовані за станом здоров'я. Ми віримо, що ця машина допоможе врятувати багато життів наших Захисників”, – розповів Віталій Чигур.

Варто зазначити, що колектив комунального підприємства регулярно долучається до благодійних зборів на підтримку армії. Напередодні спільними зусиллями вони також ремонтували автівки, призначені для військових.



Переглядів: 434
Поширень: 0

Останні новини