У Вінниці відкриється відділ психологічної підтримки: деталі

Завтра, 20 грудня, о 16:00 відбудеться офіційне відкриття нового відділу психологічної підтримки в Креативному просторі "Артинов" за адресою вулиця М. Оводова, 22. Основна мета цього відділу полягає в тому, щоб забезпечити збереження та відновлення психологічного здоров'я дітей, підлітків, молоді та їхніх батьків в умовах воєнного стану.

Програма заходу:

відкриття; презентація відділу; обговорення шляхів співпраці; тренінг.

За словами Дмитра Мири, директора КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання", учасники події матимуть можливість прийняти участь у тренінгу на тему "Вихід з конфлікту без поразки". Під час заходу експерти нададуть корисні поради щодо ефективного управління конфліктами та вирішення непорозумінь.

Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1odcuSJCvrCF2pqsmv2RW0gDfhiu30sJKTFuFFBtZBGo/viewform?edit_requested=true

Додатково зазначається, що 27 жовтня, на засіданні сесії Вінницької міської ради депутати підтримали рішення про створення відділу психологічної підтримки у вінницькому комунальному закладі «Центр підліткових клубів за місцем проживання». Зокрема, ввели шість штатних посад психологів.



Переглядів: 558
Поширень: 0

Останні новини