Вінниця отримала новий сучасний сміттєвоз для покращення комунального благоустрою

У передноворічний період громада німецького міста Карлсруе передала Вінниці сучасний сміттєвоз, який призначений для використання в комунальному господарстві. Транспортний засіб обладнано для збору побутових відходів, що значно покращить ефективність роботи комунальників у Вінниці.

За словами керівника підприємства "Комбінат комунальних підприємств" Дмитра Науменка, новий сміттєвоз буде служити на користь усій громаді Вінниці, охоплюючи як місто, так і прилеглі території.

“Ми отримали цей сміттєвоз від наших партнерів – міста-побратима Карлсруе. Машина може завантажити до 90 кубів – це потужна техніка, яка працюватиме на благо всієї Вінницької громади – міста та приєднаних територій. Дуже важливо також, що вона економно споживає пальне. Одним з пріоритетів Вінницької міської ради є стійкість, і, власне, забезпечення стабільної роботи критичної інфраструктури цьому пріоритету повністю відповідає. Ми вдячні нашим партнерам за підтримку у цей нелегкий час і сподіваємося на подальшу співпрацю!” – сказав Дмитро Науменко.

Як зазначає Вінницька міська рада, влітку Вінниця отримала перший сміттєвоз з Карлсруе, який підсилив матеріально-технічну базу комунального підприємства «ЕкоВін». Машина розрахована на заднє завантаження і підлаштована під стандартні євроконтейнери, розміщені у місті.



Переглядів: 396
Поширень: 0

Останні новини