Військовим, що несуть службу на Донецькому напрямку передали нове обладнання: що туди увійшло

Нещодавно Вінницька громада вислала нову партію спеціального обладнання на передову. На Донецький напрямок готуються вислати два квадрокоптери "Мавік 3" та пристрої для скидання вибухівки, які були придбані у співпраці з громадою. Безпека та оборона залишаються основними пріоритетами Вінницької міської ради, і муніципалітет продовжить підтримувати військові частини.

Заступник міського голови Андрій Очеретний відзначив, що спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом Вінницька міська рада активно обробляє запити військових. Надана допомога буде корисною для захисників під час бойових операцій на Сході.

“Передали бійцям, які несуть службу на Донеччині два “Мавіка 3”. Їх закупили напередодні разом з Вінницькою громадою. Квадрокоптери – незамінна річ на фронті. Вони багатофункціональні й допомагають нашим військовим розвідувати територію, а отже – ефективніше виконувати бойові завдання, – сказав Андрій Очеретний. – Крім того, військові також отримали скиди під вибухівку. З таким обладнанням наші хлопці будуть почуватися впевненіше. Хай “Мавіки” працюють на користь!”.



Переглядів: 487
Поширень: 0

Останні новини