Сьогодні вінничани схиляють голови у шані, зустрічаючи "на щиті" Героя Сергія Бовсуна

Сьогодні вінничани зустрічають "на щиті" Героя Сергія Бовсуна. Він приєднався до Збройних сил України у лютому 2023 року та відстоював кордони нашої Батьківщини разом із побратимами на  Донецькому напрямку. Його останній бій відбувся 16 грудня, залишивши його дочку без батька і матір без сина.

Сергій Бовсун народився 26 лютого 1980 року у Вінниці. Він отримав освіту у 30-й загальноосвітній школі, а потім навчався в Вищому професійному училищі №7, де вивчав столярську спеціальність. Він працював столяром протягом багатьох років, створюючи красиві та зручні меблі.

«Своїй справі віддавався сповна. Його ніщо не втішало так, як можливість створити якісну річ та подарувати іншим відчуття затишку у власній оселі, – розповідають рідні. – Цю зовсім мирну професію змінити на військову – змусила війна. Проте, й на фронті він залишався вірним собі. Побратими кажуть, що усіх підбадьорював, не давав опускати рук. Вірив у Перемогу та робив усе для її наближення».

Вінницька міська рада повідомляє, що церемонія прощання із Захисником розпочнеться о 12:00 год. у ритуальній залі за адресою: вул. Батозька, 12. Віддати останню шану Герою вінничани зможуть також біля його будинку на вул. Привокзальна, 2/1. Чин поховання воїна відбудеться близько 13:30 на кладовищі у Луці-Мелешківській.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!



Переглядів: 459
Поширень: 0

Останні новини