Вінничанку Ганну Брюханову привітали з її столітнім ювілеєм

Сьогодні, 22 грудня, відзначає свій столітній ювілей мешканка Вінниці, Ганна Брюханова. З цієї нагоди її привітали Валентина Войткова, яка є директоркою департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, та Наталія Панчук, депутатка міської ради.

«Приємно сьогодні завітати у гості до Ганни Фадеївни. Ця сильна жінка за 100 років свого життя прожила чимало: голодомори, війну, дефіцити. Від імені усієї громади ми зичимо Ганні Фадеївні добробуту, здоров’я та злагоди у родині. Бажаємо відзначити ще не один ювілей і, звісно ж, разом із нами всіма відсвяткувати Перемогу України», – привітала Валентина Войткова.

Ганну Фадеївну відзначили Почесною грамотою та грошовою премією з нагоди столітнього ювілею. Крім того, їй буде надаватися довічна щомісячна матеріальна допомога, яку отримують інші 9 мешканців міста, яким виповнилося 100 років і більше.

«Пані Ганна – це приклад для нас, як треба жити. Вона віддано працювала все життя, приносила користь своїй громаді», – зазначила депутатка міської ради Наталія Панчук.

Ганна Фадеївна народилася рівно 100 років тому у колишньому Тиврівському районі Вінницької області. Вона виросла в численній родині і була 14-ою дитиною у своїх батьків.

Починаючи з 1944 року і до моменту виходу на пенсію, Ганна Фадеївна працювала продавцем в мережі супермаркетів "Сільпо". Загальний її стаж праці складає понад 37 років. Вона втратила чоловіка і самостійно виховала свою доньку. У неї є онучка, правнучка та праправнучка.



Переглядів: 780
Поширень: 0

Останні новини