За минулі вихідні на Вінниччині сталися чотири аварії з потерпілими: подробиці розповіла поліція

Вінницька поліція інформує, що внаслідок ДТП постраждали восьмеро людей, серед яких неповнолітній пасажир та троє пішоходів. Будуть  проводиися ряд експертиз.

Одна з автопригод сталась 23 грудня близько 9.45 у місті Вінниці. За попередньою інформацією, 44-річний водій автомобіля КІА рухаючись по вулиці Келецька допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Внаслідок аварії 38-річний житель Хмельницької області отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Ще одна аварія сталась неподалік с. Никифорівці. Попередньо встановлено, що 24-річний водій автомобіля Toyota Avensis допустив зіткнення з легковиком Skoda Fabia, який був припаркований на узбіччі дороги з ввімкненою аварійною сигналізацією. У результаті дорожньо-транспортної пригоди, 43-річна пасажирка авто Skoda Fabia травмувалася та доставлена до медичного закладу. Також тілесні ушкодження отримали четверо пасажирів легковика Toyota Avensis, віком 16, 19 та 21 років. Усі потерпілі госпіталізовані до медичного закладу.

Того ж дня в обласному центрі по вул. Залізничній 58-річний вінничанин рухаючись на електросамокаті марки KugooKirin M44 не впорався із керування та допустив наїзд на 70-річного пішохода, який рухався по проїзній частині у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП потерпілий із травмами доставлений до лікарні.

Також, 24 грудня близько 22.15 сталася аварія за участі автомобіля Peugeot та пішохода у м. Вінниці. 48-річний місцевий житель рухаючись по вул. Келецькій не впоравшись із керуванням допустив наїзд на 43-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місці. У результаті автопригоди, 43-річного вінничанина із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Водії освідуванні, вони тверезі. Автомобілі поміщені на арештмайданчики.

За вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Усі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод встановлюються.



Переглядів: 533
Поширень: 0

Останні новини