В підтримку українцям, постраждалим від війни в Единбурзі встановили вертеп з маскувальних сіток: деталі та фото

Церква Святого Катберта в Единбурзі від початку повномасштабної війни в Україні надає приміщення для команди волонтерів "Edinburgh Spiders", які виготовляють маскувальні сітки для військових Збройних Сил України. Група "Единбурзькі павуки" регулярно збирається й закликає місцевих мешканців приєднатися до їхньої ініціативи. Вони виготовляють сітки із тканин, які приносять небайдужі люди, - повідомляє служба BBC Україна.

"Ми отримуємо великі замовлення, тому просимо людей допомогти з бавовняними матеріалами, і вітаємо волонтерів будь-якої національності та віку. Якщо люди зацікавлені, ми будемо надзвичайно вдячні за будь-яку фінансову допомогу", – наголосила співорганізаторка Ганна Теклюк в інтерв’ю Edinburgh News.

Також одними з постачальників тканин є місцеві готелі

"У них є багато старих простирадл, які ідеально підходять для нас – зазвичай вони білі, тому їх легко фарбувати, вони легко рвуться, і ми можемо зробити з них довгі смужки", – додає жінка.

Ініціатива є багатонаціональною, залучаючи волонтерів із різних країн, таких як Італія, Велика Британія, Польща та Японія. 

Згодом, з дозволу преподобного Пітера Саттона, був створений вертеп із маскувальною сіткою, який символізує підтримку українцям, постраждалим від війни.



Переглядів: 369
Поширень: 0

Останні новини