ТеСАМеШоу 1 січня у Вінниці! Буде добра сотня вибухових свіжих жартів і багато сюрпризів

Новий 2024 рік Вінниця зустріне яскраво і з підтримкою ЗСУ!

1 січня улюблені «вар’яти» — ТеСАМеШоу чекають всіх на великому концерті о 19.00 у театрі ім. Садовського.

Для вінничан і гостей міста — ексклюзивна, святкова, найвеселіша, найновіша, найнезабутніша концертна програма.

Добра сотня вибухових свіжих жартів, новий шедевр від «Короля монологів» Владзьо, нові блискучі веселі пісні Володимира Жогло і Сергія Полупана, яскравий гумористичний батл, а також безліч незабутніх номерів та мініатюр від Віталія Тильного і Валентина Сергійчука.

— 1 січня традиційно ми з ТеСАМеШоу приїдемо у Вінницю! У нас буде нова програма на підтримку Збройних Сил України. Чекаємо всіх з нетерпінням! Приходьте! — запрошують артисти.

ТеСАМеШоу — ТОП-гумористи України і улюбленці публіки, чиї концерти завжди збирають аншлаги.

Їхні влучні та дотепні жарти — історії, написані з життя. Той справді народний гумор, який змушує зовсім по-іншому поглянути на буденність, любов, сім’ю, однокласників і сусідів, випадки у маршрутках і на роботі — на все-все, що нас оточує і чим живемо.

За понад 13 років на сцені артисти ТеСАМеШоу всім довели, що україномовний гумор — це гумор найвищого ґатунку. А із Вінницею взагалі мають фірмову 9-річну спільну традицію – зустрічати перший день Нового року разом на концерті, де панує шалена енергетика, суцільний позитив, абсолютний захват глядачів і бажання, щоб ці години щастя і гумору не закінчувалися ніколи.

— Глядачі мають на концертах виплескувати енергію, сміятися, плескати — і це добре. Ми це відчуваємо і, завдяки глядацьким емоціям, нам теж стає добре. Концерт — це один суцільний організм, який взаємодіє. І коли все в організмі добре, тоді нема нічого лишнього — все працює. Йде обмін енергією: ми — вам, ви — нам, — ділиться секретом успіху  «Король монологів» Владзьо. — Співакам набагато легше: написав пару пісень і співай собі все життя. Інша справа — гумористи, артисти розмовного жанру. У нас кожен концерт — це нова програма. От вам і проста формула популярності: смішний і сильний матеріал, і показуємо завжди все нове.

Окрему повагу та шану від глядачів ТеСАМеШоу мають за свою величезну волонтерську роботу. Як щирі патріоти, підтримувати захисників всі учасники ТеСАМеШоу почали ще у 2014 році і у допомозі не спиняються ні на мить.

Щоб підтримати морально-бойовий дух, ТеСАМеШоу багато виступають для військових, а після кожного концерту у тилових містах завжди купують і передають все найнеобхідніше захисникам на фронт.

Зокрема, після крайнього новорічного концерту у Вінниці на аукціоні ТеСАМеШоу зібрали 79 тисяч гривень і відправили на передову бус та багато важливих речей для воїнів 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, які тримали оборону у Вугледарі.

— Знаєте, коли кажуть, що «концерти не на часі»… Ну як не на часі зібратися таким чудовим товариством і так допомогти Збройним Силам України?! — відзначають артисти. — Кожен із нас наближає перемогу, як вміє і як може. Весь народ згуртувався в один великий стальний клубок, який неможливо вже розмотати. Ми всі разом є сталь і криця. І ми непереможні! Ми дякуємо всім, хто приходить на наші концерти, хто підтримує ЗСУ і разом із нами допомагає армії. Слава Україні!

Не пропустіть і приходьте всією родиною 1 січня о 19.00 у театр ім. Садовського на концерт ТеСАМеШоу.

Вінничан чекають дві фантастичні години щастя та радості, сміху до сліз і оплесків, від яких аж руки горітимуть! І, звісно, всі разом, зарядившись бойовим позитивом, ми долучимось до надважливої нині справи — допомоги ЗСУ.

Квитки (від 350 грн)  собі і на подарунки рідним купуйте на сайті afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».



Переглядів: 550
Поширень: 0

Останні новини