В холі міської ради розпочала роботу виставка "З кожною моєю згадкою про дім, його стіни стають міцнішими"

У приміщенні Вінницької міської ради відбулося відкриття виставки під назвою "З кожною моєю згадкою про дім, його стіни стають міцнішими". Основою експозиції стали спогади, образи та історії, що виникли під час творчих та арттерапевтичних сесій членів онлайн-спільноти містян "Ми – Бердянськ". Виставка отримала підтримку від міської ради та департаменту культури ВМР.

На виставці представлено 10 плакатів, які передають біль окупації та закликають до співпраці між людьми з різних міст та різним життєвим досвідом.

«Бердянськ – місто на березі Азовського моря, яке вже майже два роки знаходиться під російською окупацією. Цією виставкою ми демонструємо, що спільно стаємо міцніші й мистецтво допомагає нам виразити наше невгамовне бажання волі та єдності!» – говорить казкарка, арттерапевтка, психологиня, педагогиня та заступниця голови ГО «Скриня ідей та дій» Світлана Омельницька.

Експозиція побудована на матеріалах піврічної діяльності спільноти «Ми – Бердянськ», заснованої Ксенією Клейнос та Кирилом Пелівановим – громадськими діячами з Бердянська за підтримки «Європейського фонду за демократію». Дизайн плакатів – Богдана Давидюк. Кураторка – Олена Субач.

За допомогою QR-кодів, що в нижньому куточку плакатів, можна задонатити кошти на допомогу Воїнам, які на передовій відстоюють нашу свободу.

Діятиме виставка в холі міської ради до 8 січня.



Переглядів: 387
Поширень: 0

Останні новини