Команда олігарха Косюка, який фінансує Громадське об’єднання  «Ми-вінничани», пишається нардепом Вацаком, який під час війни купує елітні авто

Команда олігарха Юрія Косюка, який фінансує Громадське об’єднання  «Ми-вінничани», заявила про те, що пишається людьми, які під час війни купують елітні авто. Заява є відповіддю на нещодавнє розслідування Михайла Ткача, яке вийшло на «Українській правді». Згідно з даними журналістів, нардеп Геннадій Вацак почав їздити на Rolls-Royce вартістю близько $700 000. Це найдорожче авто у світі нардеп, партнер ГО «Ми-вінничани», придбав навесні цього року.

Партнери ГО "Ми-вінничани": Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Микола Кушнір, Сергій Кудлаєнко, Валерій Коровій, Олександр Домбровський

Раніше героїнею подібного розслідування стала і Лариса Білозір - ще одна партнерка в «Ми - вінничани». Вона прибула до Верховної Ради на новому електрокросовері Tesla, трохи скромнішої вартості - $63 000.

Нещодавно Голова Наглядової Ради Благодійного Фонду "МХП-Громаді" Юрій Мельник взяв участь в робочій зустрічі громадських організацій Вінниччини з захисниками, як повідомляє telegram канал Воєнно-політична Арена Вінниччини, та зробив наступну заяву: «Ми обмінялися Меморандумами про співпрацю з ГО «Ми-вінничани». У цій організації усі знакові люди Вінницької області – діючі нардепи Микола Кучер, Лариса Білозір, Геннадій Вацак, також Олександр Домбровський, Сергій Кудлаєнко, які відчувають відповідальність за територію, знають людей і люди їх. Як тепер по-модному кажуть «win to win» - виграли обидві сторони, виграють і люди. Працюємо на перемогу разом».

Зустріч партнерів ГО "Ми-вінничани" з військовослужбовцями

Ось такі знакові люди Вінниччини… А тим, хто не розуміє, як можна безсоромно купувати елітні авто під час війни, опозиціонери радять читати інтерв'ю про епоху просвітництва.


Теги: авто війна

Переглядів: 936
Поширень: 0

Останні новини