Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги отримала новий апарат для лікування суглобів: деталі

В місті Вінниця продовжується підтримка сфери охорони здоров'я на належному рівні з метою надання якісних та своєчасних медичних послуг місцевим мешканцям. Це відповідає пріоритетам та принципам Вінницької міської ради, зокрема, стійкості та турботі. Нещодавно Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги отримала нову артроскопічну стійку від німецької фірми Wolf. Ця стійка призначена для проведення операцій на суглобах артроскопічним методом.

Лікарі відзначають переваги артроскопії порівняно з традиційними методами відкритого хірургічного втручання, такі як швидка реабілітація та коротший термін перебування на стаціонарі, безкровність при оперативному втручанні, відсутність рубців та широкий спектр можливостей для лікування суглобів.

За інформацією від департаменту охорони здоров'я Вінницької міської ради, п'ять хірургів лікарні вже пройшли навчання з використання артроскопу. Протягом періоду його експлуатації було проведено понад 30 артроскопій та артроскоп-асистованих хірургічних втручань.

«Ми продовжуємо підтримувати сферу охорони здоров’я на належному рівні, адже вкрай важливо, аби громадяни мали можливість отримати якісну та своєчасну медичну допомогу у комунальних закладах охорони здоров’я нашої громади. Це обладнання було придбано за кошти міського бюджету в межах програми «Здоров’я вінничан». Медпрацівники лікарні продовжують вивчати нові методи та методики з метою розширення спектра операцій на суглобах за допомогою нового обладнання», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я ВМР Олександр Шиш.



Переглядів: 407
Поширень: 0

Останні новини