Україна повернула понад 200 громадян з російського полону: деталі

Сьогодні, 3 січня, президент України Володимир Зеленський оголосив про повернення додому понад 200 осіб, які перебували в полоні в росії. Серед звільнених є військовослужбовці різних рангів, включаючи офіцерів, сержантів та солдатів

«Наші – вдома. З російського полону повернули понад 200 наших воїнів і цивільних. Солдати, сержанти, офіцери. Воїни Збройних Сил, Національної гвардії, ВМС, прикордонники. Частина захисників боронила Маріуполь та “Азовсталь”», – повідомив Володимир Зеленський.

Президент Володимир Зеленський висловив подяку українським захисникам та всім, хто взяв участь у процесі повернення понад 200 осіб з російського полону. Зазначивши, що Україна зробить усе можливе для повернення своїх громадян та захисників.

Прес-служба Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими зазначає, що загалом повернулося 230 українців. У той же час, Міністерство оборони росії повідомило, що 248 військових з їхнього боку також повернулися з полону, - зазначає редакція zaxid.net.



Переглядів: 660
Поширень: 0

Останні новини