«Різдвяний джаз при свічках»: 8 січня у Вінниці гратимуть одні з найкращих джазменів України

Найатмосферніший концерт січня наближається!

8 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського вперше у Вінниці пройде казковий концерт «Різдвяний джаз при свічках».

Величезна кількість свічок створять виняткову атмосферу, а легендарні джазові новорічно-різдвяні хіти зіграють одні з найкращих джазменів України — The Impressions Jazz Quintet.

Тільки уявіть: напівтемна зала, світло сотні свічок, таємнича тиша та його величність джаз! Ви заплющуєте очі… і чуєте «Have Yourself a Merry Little Christmas» та інші шедеври, перевірені часом.

«Magic Moments», «Let it snow», «Santa Claus Is Coming To Town», «Happy New Year», «Blue Christmas», «It's The Most Wonderful Time Of The Year», «Jingle Bells» та ще багато інших хітів, які вже багато років супроводжують Різдво в усьому світі, разом із іскристим гумором та цікавими історіями, запалять усіх найкращим настроєм.

— Публіка обожнює і завжди дуже чекає джазові різдвяні концерти. Ми об’їздили майже всю Україну і всі просто у захваті! Людям бракує такої музики. Вони мають колядки, мають пісні поп-стилю, рок-стилю, різні концерти, прекрасні гурти виступають, а от свінгової, джазової музики просто бракує. Зараз саме час цю музику в Україні підіймати і співати. Нам випала честь і можливість таку музику виконувати, — розповідає соліст концерту, співак Павло Ільницький.

На концерті у Вінниці Павло Ільницький виступатиме у складі The Impressions Jazz Quintet — популярного джазового квінтету із самобутньою, яскравою творчістю.

Заснований 4 роки тому, The Impressions Jazz Quintet об’єднав справжніх зірок українського джазу, чия гра і спів заворожують з найперших секунд.

Соліст Павло Ільницький — один із найвідоміших джазових співаків України, чий оксамитовий тембр настільки нагадує легендарного Френка, що  всі, хто чув голос Павла, кажуть: «Він — просто реінкарнація Френка Сінатри!»

Денніс Аду — один із найяскравіших джаз-лідерів і найвідоміший джазовий трубач України, якого добре знають і шанують за кордоном.

За фортепіано — один із найбільш віртуозних та творчих джазових піаністів України, неперевершений маестро, співавтор аранжувань таких відомих композицій як «Blue Skies», «Cry Me a River» та інших Олександр Малишев.

За барабанами та перкусією Ярослав Борис — один із найперспективніших барабанщиків України, який неодноразово співпрацював з такими зірковими виконавицями, як Гайтана, Ірина Білик, Марта Адамчук, ROXOLANA та багатьма іншими.

На контрабасі та бас-гітарі грає один із найвидатніших українських джазменів Микола Кістеньов, який співпрацює з низкою відомих виконавців, зокрема, у складі гуртів «Pianoбой» та «Urban Gypsy».

На рахунку The Impressions Jazz Quintet сотні аншлагових концертів, а також два унікальні альбоми.

У дебютному альбомі «Two Sides Of Every Story» музиканти показали, як неперевершено хіти світового джазу можуть звучати українською, набуваючи нового сенсу, адже кожна історія має свої дві грані.

А у свіжому альбомі «Christmas», що вийшов всього кілька місяців тому, The Impressions Jazz Quintet вразили американськими та українськими колядками у стилі традиційного американського джазу.

Приходьте 8 січня о 19.00 у театр ім. Садовського насолоджувати культовими новорічно-різдвяними хітами, грою і співом надзвичайних українських джазменів The Impressions Jazz Quintet та винятковою атмосферою концерту «Різдвяний джаз при свічках».

Буде яскраво, красиво і святково! Ритми улюблених джазових хітів запалять усіх!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».



Переглядів: 662
Поширень: 0

Останні новини