Приємний аромат в квартирі та усунення запаху у взутті: ці проблеми вирішують мандаринові шкірки

Мандаринові шкірки можуть виявитися надзвичайно корисними в побуті, тому не варто викидати їх на смітник.

Якщо ви любите мандарини, ви, напевно, зустрічалися з проблемою накопичення великої кількості шкірок цих цитрусових. Зазвичай їх викидають, але це дарма. Мандаринові шкірки можна використовувати для створення ефективного натурального освіжувача повітря. Після того, як шкірки промито, нарізано на невеликі шматочки і добре просушено, їх можна розмістити у мішечки з тканини або паперу та розподілити по квартирі. Цей простий лайфгак дозволить вашій квартирі наповнитися приємним ароматом, пов'язаним з зимою та новорічними святами, - радить прес-служба ТСН.

Якщо вам не хочеться користуватися мішечками або у вас їх немає, можна просто розташувати мандаринові шкірки безпосередньо на батареях. Від тепла аромат цитрусових швидко пошириться, і повітря в приміщенні швидко наповниться ним.

Мандаринові шкірки також можуть допомогти подолати проблему неприємного запаху у взутті взимку. Якщо ви шукаєте спосіб вирішити цю проблему вдома, спробуйте покласти декілька шкірок всередину взуття на кілька годин або, ще краще, на ніч. Це швидко позбавить взуття неприємного запаху.

Щоб завжди мати під рукою мандаринові шкірки для різних потреб, наріжте їх на шматочки і помістіть у морозильну камеру або скляну банку, яку потрібно зберігати у сухому темному місці.



Переглядів: 530
Поширень: 0

Останні новини