У двох ДТП на Вінниччині травмувалося троє людей

6 та 7 січня на території Вінницької області зафіксовано дві аварії з госпіталізацією потерпілих, серед яких двоє дітей, як повідомляє вінницька поліція.

Аварія сталась 6 січня по вул. Перемоги, в с. Бродецьке Глуховецької територіальної громади. 16-річний водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на школяра, який рухався по узбіччю проїзної частини дороги в попутному напрямку, попереду автомобіля. У результаті аварії 12-річний місцевий житель з отриманими травмами доставлений до медичного закладу. Водій освідований, тверезий. Як з’ясувалось, неповнолітній без дозволу взяв транспортний засіб у свого дідуся. 

Ще одна автопригода сталась 7 січня по вул. Героїв Небесної Сотні в м. Ладижин. За попередньою інформацією слідства, 22-річний водій SsangYong не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, де авто перекинулось. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 17-річна та 37-річна пасажирки, місцеві жительки, госпіталізовані. У водія відібрано зразки крові для проведення експертизи.

Автомобілі поміщені на арешт майданчик.

За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 517
Поширень: 0

Останні новини