У Вінниці за день розкрили дві крадіжки телефонів

Поліція Вінниччини повідомляє, що у вівторок, 9 січня,  було встановлено раніше судимих зловмисників, які вчинили злочини у обласному центрі.

До поліції із заявою про крадіжку мобільного телефону звернувся 44-річний вінничанин. Чоловік повідомив про те, що під час перебування в хостелі його гаджет зник. Потерпілий вказав, що до правопорушення може бути причетний один із чоловіків, які також перебували у кімнаті.

У ході оперативно-розшукових заходів вдалося встановили та розшукали зловмисника, який викрав мобільний телефон. Ним виявився 20-річний раніше судимий місцевий житель.

Про ще одну крадіжку повідомив 46-річний житель міста Вінниця. Потерпілий повідомив що після спільного вживання алкогольних напоїв зі своїм знайомим він виявив відсутність свого мобільного телефону. Правоохоронці розшукали 30-річного раніше судимого за аналогічні злочини жителя смт Турбів Вінницького району.

Після вчинення злочинів зловмисники здали викрадене майно у ломбарди.

За цими фактами поліцейські розслідують кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 4. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 437
Поширень: 0

Останні новини