Спонукати творчу активність та знайти нове хобі: для юних вінничан організували майстерклас з виготовлення м'якої іграшки

Сьогодні, 11 січня, відділ молодіжної політики міської ради організував подію, присвячену виготовленню м'яких іграшок. Цей захід став надзвичайно приємним знайомством для маленьких талановитих дітей і всіх творчих ентузіастів, які бажали знайти нове хобі.

Основною метою заходу було спонукати творчу активність та розвивати нові навички у дітей. М'які іграшки не лише приносять радість та веселощі малечі, але й є чудовим засобом вираження себе та вираження емоцій. Учасники заходу мали можливість працювати з різними матеріалами та інструментами протягом двох годин, що дозволяло реалізувати різноманітні творчі ідеї. Представники відділу молодіжної політики надавали допомогу кожному учаснику у вивченні послідовності дій, починаючи від пошуку матеріалів і закінчуючи остаточними штрихами до створення іграшок.

За словами батьків, дітлахи отримали безцінний досвід, нові знання й незабутні враження від спілкування з однолітками.

"Я вирішила виготовити саме червоного котика, адже це мій улюблений колір. Планую поставити до себе в ліжко і буду засинати, обіймаючи його", – коментує маленька Каріна.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зауважила, що це перший захід у новому році, і присвячений він дітям.

“Ми вирішили розпочати його саме з майстеркласу, оскільки це цікаво і творчо. Ми вдячні кожному учаснику за його зацікавленість та активну участь в цьому процесі. Надалі маємо чимало нових подій, якими, сподіваємося, зможемо здивувати", - розповіла пані Юлія.

Після завершення майстеркласу, учасники отримали приємні подарунки від муніципалітету міста.


Теги: діти Події

Переглядів: 434
Поширень: 0

Останні новини