ГО "Координаційний штаб з питань полонених та зниклих безвісти" отримає від міської ради пальне для транспортування військових

Вінницька міська рада передає 1 600 літрів дизельного палива та бензину Громадській організації "Координаційний штаб з питань полонених та зниклих безвісти". Це пальне буде використовуватися для перевезення визволених військовополонених до реабілітаційних закладів, а також до лікарень та санаторіїв.

Вінницька міська рада визначила турботу про військовослужбовців та членів їх сімей, а також родин загиблих під час військової агресії росії проти України як один з своїх пріоритетів. З метою підтримки цих груп населення міський муніципалітет надає необхідні ресурси.

Максим Мартьянов, директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради, зазначив, що це вже не перший раз, коли пальне передається цій громадській організації.

“Координаційний штаб надає допомогу родинам та близьким зниклих безвісти та полонених Оборонців. На початку цього року стало відомо про найбільший обмін військових, який став можливим і завдяки злагодженій роботі команди Координаційного штабу. Додому повернулися 230 українських Захисників та Захисниць, серед них восьмеро – вінничани. Зараз всі вони потребують якісного лікування та відновлення, тому Вінницька міська рада передає пальне громадській організації, яка координує і довезення визволених з полону до захладів охорони здоров’я”, – сказав Максим Мартьянов.



Переглядів: 450
Поширень: 0

Останні новини