Це варто бачити! Зірки Цирку дю Солей у неділю у Вінниці з вражаючим льодовим шоу

Це варто бачити!

Зірки Цирку дю Солей у неділю, 14 січня, о 14.00 та 18.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського з грандіозним льодовим шоу для всієї родини «Hogwart's Holidays»!

Всесвітньовідомі артисти будуть вражати майстерною акробатикою та змагатись із земною гравітацією, демонструючи неймовірні навички фігурного катання.

«Hogwart's Holidays» — це унікальне шоу, що поєднує фізичний театр, цирк, магію та комедію, які втіляться на спеціально створеній льодовій арені.

Вінничан підкорять унікальні костюми й декорації, ефектний відеоряд та світловий дизайн, інтерактивні прийоми та дивовижна візуалізація, що дозволять зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, як ніколи раніше.

14 січня магія почнеться одразу зі входу в театральне фоє!

Через платформу 9¾ глядачі вирушать у незабутню подорож коридорами Хогвартса, відвідають матч із квідичу, а потім разом подолають Темного Лорда та опиняться на святковому балу.

Хогвартс, привиди, ельфи, магічні артефакти. І головне — улюблені герої, які будуть захищати добро за будь-яку ціну.

— «Hogwart's Holidays» — це виняткове видовищне шоу на межі жанрів! Всесвітньовідомі артисти і захопливий сюжет вразять навіть найвимогливіших глядачів! — гарантують організатори. — «Hogwart's Holidays» розповідає магічну історію світу Гаррі та його друзів і занурює у світ власної уяви. Шоу запрошує залишити повсякденну дійсність та поринути у світ фантазій з візуальними прийомами, що захоплюють подих в оригінальному музичному супроводі святкового настрою.

Приходьте всією родиною насолоджуватися красою і талантом всесвітньовідомих артистів легендарного Цирку дю Солей у Вінниці у неділю, 14 січня, о 14.00 та 18.00 у театрі ім. Садовського.

Буде надзвичайно!

Квитки на шоу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».


Теги: концерти

Переглядів: 920
Поширень: 0

Останні новини