На Вінниччині рятувальники погасили 5 пожеж та врятували кота

Вчора, 15 січня, рятувальники Вінниччини ліквідували 5 пожеж.

Зокрема, одна із найбільших сталася в с.Сосонка Стрижавської селищної громади Вінницького району.

Виклик про те, що зайнявся приватний житловий будинок, надійшов рятувальникам о 23:59. До місця події одразу направили бійців ДСНС трьох державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

На момент прибуття рятувальників, вогонь охопив двоповерховий будинок, площа якого склала близько 120 кв.м. Силами рятувальників о 1:56 загоряння ліквідовано. На щастя, нахто з мешканців не постраждав. З помешкання, надзвичайники врятували кота власника.

Наразі обставини, що призвели до виникнення загоряння, з’ясовуються фахівцями. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 18 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Того ж дня надзвичайники ліквідували ще три пожежі в оселях громадян в м. Бершадь, де пожежу спричинило коротке замикання електромережі. В с.Суворівське Тульчинської громади та в с. Поташня Бершадської громади пожежі в житлових будинках сталися через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації та влаштуванні нагрівальних печей та димарів.

Ще одне загоряння на території приватного домоволодіння в с. Сідава Жмеринської громади бійці ДСНС ліквідували вже вночі.

Через необережне поводження з вогнем невстановленої особи полум'я знищило господарчу споруду на площі 50 кв.м, домашні речі та меблі власників. Фахівці ДСНС вкотре наголошують людям про неухильне дотримання правил безпеки в побуті. Бережіть своє майно від пожеж, адже вогонь за лічені хвилини знищує все на своєму шляху.



Переглядів: 370
Поширень: 0

Останні новини