Можливість для юних вінничан допомогти ЗСУ: нова ініціатива у школах і садочках Вінниці

У Вінниці, в межах співпраці міських навчальних закладів з Фондом громади "Подільська громада", встановлюють спеціальні контейнери для збору кришок від пластикових напоїв. Загалом 40 таких контейнерів надають школам і дитячим садкам міста, і більшість з них вже передали в освітні заклади.

Зібраний пластик буде відправлено на переробку, а отримані кошти підуть на придбання безпілотника для підрозділу аеророзвідки Сил Спеціальних Операцій. Ця ініціатива дозволить дітям та учням не лише зменшити кількість відходів і долучитися до управління вторинною сировиною, але й виявити підтримку Збройним Силам України.

«Ми маємо усіма способами допомагати нашим військовим, бо завдяки їм можемо навчатись та жити у відносно спокійних умовах. Спільними силами допомагаємо врятувати дорогоцінні життя та таку потрібну техніку там, де рахунок йде на хвилини. На цьому ми не зупинимось, адже війна стосується кожного і ми продовжуємо наближати українську Перемогу», – зазначає директор департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.



Переглядів: 362
Поширень: 0

Останні новини