Перебуваючи у місцях позбавлення волі обкрадали водіїв таксі: поліція зупинила злочинне угрупування

Зловмисники, що перебували у місцях позбавлення волі, вчиняли шахрайські дії, вимагаючи гроші від водіїв таксі. 27-річний чоловік та його спільники представлялись адміністраторами ресторанів або кафе, дзвонили водіям таксі та просили їх взяти неіснуюче замовлення у гіпермаркетах, оплачуючи його через термінали. Водії переказували кошти, поповнюючи абонентські номери, надані шахраєм. 

Після оплати "замовлення" водії повинні були доставити його за додаткову винагороду, але після оплати неіснуючих товарів у терміналах контакт  із зловмисниками обривався. Поліцейські зафіксували принаймні 20 подібних випадків, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Волинській області.

Дії злочинців були припинені завдяки спільним зусиллям співробітників управління карного розшуку області та маневицькими оперативниками у співпраці з працівниками оперативного відділу державної установи Маневицьокої ВК за силової підтримки спецпризначенців КОРД, РПОП та ТОР. За цим фактом триває досудове розслідування згідно з ч. 2 ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.



Переглядів: 388
Поширень: 0

Останні новини