Ще два нових трамваї "Tram2000" почали курсувати по маршрутах Вінниці: детально

Недавно фахівці Вінницької транспортної компанії успішно впровадили ще два трамвайні вагони "Tram2000", адаптувавши їх до вимог українського законодавства. Учора, 16 січня, ці вагони розпочали пасажирські перевезення у Вінниці. Загалом вже 18 таких вагонів курсують по трамвайних маршрутах міста. Швейцарська Конфедерація передала 28 таких вагонів громаді безоплатно.

Спеціалісти з Вінницької транспортної компанії підкреслюють, що перед введенням на лінії трамваї отримують додаткове обладнання, таке як передні та задні повороти, стоп-сигнали, дзеркала заднього виду, включаючи ліві, інформаційні системи і системи оплати проїзду. Важливо відзначити, що ці трамваї також проходять юридичні процедури.

Директор департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради, Андрій Сорокін, підкреслює, що під час технічної адаптації цих трамваїв працівники компанії індивідуально підходять до кожного вагону.

«Ми дуже вдячні Швейцарській Конфедерації за таку підтримку нашого міста. Наразі фахівці Вінницької транспортної компанії займаються технічною адаптацією наступних вагонів. Адже це питання безпеки пасажирів й воно є вкрай важливим. Також варто наголосити, що частина трамваїв, які до нас надійшли, відповідно до Меморандуму, є донорами запчастин», – зазначив Андрій Сорокін.

Нагадаємо, що наразі КП «Вінницька транспортна компанія» запрошує до себе на роботу майбутніх водіїв та водійок громадського транспорту. На підприємстві гарантують офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної платні та усі види соціальних відпусток. Також там додають, що готові прийняти у свій колектив як професійних водіїв, так і тих, хто бажає з нуля навчитись кермувати громадським транспортом. Детальніше за посиланням.

Додатково заначень, що співпраця Вінниці зі Швейцарською Конфедерацією триває ще з 2006 року. У рамках першого етапу проєкту «Цюрихські трамваї» (2006-2011 роки) наше місто отримало 116 трамвайних вагонів.



Переглядів: 378
Поширень: 0

Останні новини