Інтенсивні опади на Закарпатті призвели до підтоплення приміщень та об'єктів нерухомості: деталі

Внаслідок інтенсивних опадів, що сталися 18 січня, в шести районах Закарпаття відзначається підтоплення 5 підвальних приміщень, 11 об'єктів нерухомості та 330 гектарів сільськогосподарських угідь. 

На Хустщині зафіксовано переливання води через три дороги, одну з яких тимчасово закрили. У Мукачеві через підтоплення водозабору буде забезпечено подачу води за графіком, - повідомляє редакція zaxid.net.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на 19 січня, рятувальники активно працюють над відкачуванням води з дворів у Перечині, Рахові, селі Сойми на Хустщині та селищі Дубове Тячівського району, а також в дитячому садку в Ужгороді.

«Станом на 8:00, 19 січня, затопленими залишаються 250 га сільгоспугідь на Хустщині й 80 га у Берегівському районі. Також відбувся перелив води через автомобільну дорогу Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів у районі с. Вільхівка Хустського району, автошлях місцевого значення сполученням Шаланки-Ком’яти і автодорогу Ком’яти-Заріччя», – інформують у ДСНС.

У Хустському районі на тимчасово перекритій дорозі між селами Вільхівка та Гребля працює патрульна поліція, як вказано в інформації від Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області.

«Станом на 10.00, 19 січня, рівень води почав знижуватися. За попередніми прогнозами впродовж наступних кількох годин ситуація на автодорозі Т-07-19 нормалізується», – повідомили у Службі відновлення.



Переглядів: 417
Поширень: 0

Останні новини