Безкоштовні заняття з англійської для дітей у Десні та Вінницьких Хуторах: деталі

Нещодавно у  VinSmart центрах Десни та Вінницьких Хуторах, які входять до складу Вінницької міської об'єднаної громади, розпочали функціонувати безкоштовні дитячі гуртки, присвячені вивченню англійської мови. Ця ініціатива, спрямована на підготовку дітей до школи та покращення їхнього рівня знань англійської.

Основною метою цих гуртків є створення доступної та захоплюючої платформи для дітей віком від 3 до 8 років, які мають бажання всебічно розвиватися. Професійні викладачі будуть керувати заняттями на різних рівнях підготовки – від початкового до високого.

За інформацією Вінницької міської ради, у рамках гуртків планується проведення занять з орфографії, лексики, вимови та граматики. Заняття будуть орієнтовані на практичний підхід до навчання, що стимулює учасників використовувати англійську мову в різних ситуаціях, сприяючи поліпшенню їхніх комунікативних навичок. Крім того, планується використання інтерактивних ігор та діалогів, які допоможуть дітям відчути себе впевненіше у спілкуванні англійською мовою.

За словами старости Деснянського старостинського округу Галини Обливач, у селищі був великий попит на гурток англійської мови, тому батьки та діти з нетерпінням чекали на його відкриття. Зараз до гуртка вже приєднались понад 50 дітей, і вже створено три групи. Гурток почав працювати на минулому тижні, проводячи заняття двічі на тиждень.

Як розповів директор КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира, відкриття нових напрямів діяльності на прилеглих територіях є активним вектором розвитку для підростаючого покоління, особливо у сьогоднішні нелегкі дні. Педагоги Центру стануть не лише вірними друзями для малюків, а й допоможуть їм поринути у новий світ знань.

Як зазначає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, гурток з англійської вже користується надзвичайно великим попитом.

"Дітки з задоволенням приходять. У Вінницьких Хуторах поки не було вчителя, було дуже багато запитань про те, коли такий гурток стартує. Надалі, зважаючи на євроінтеграційні процеси, ми маємо виховувати в молоді ті навички та знання, які їм знадобляться в майбутньому, англійська мова – це сама така навичка", – каже він.



Переглядів: 395
Поширень: 0

Останні новини