Володимир Гройсман закликав не піддаватися панічним настроям, а спокійно жити звичайним життям

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав громадян України не піддаватися панічним настроям у зв’язку із введенням в 10 областях України воєнного стану, а спокійно жити звичайним життям, навчатися і працювати спокійно. Про це він сказав, відкриваючи засідання Уряду.

«Я розумію, що рішення Парламенту сприймається складно. Розумію, що відчувають люди. Але я хочу наголосити. Все, що ухвалено, - це відповідь на агресивні і безпрецедентні дії, що відбулися останнім часом з боку збройних сил Росії проти українських моряків. Всі бачили ці цинічні відеокадри, які описували ситуацію», - сказав Володимир Гройсман.

Він нагадав, що сектор безпеки та оборони, сфера охорони життя військових та їх соціальний захист – завжди був одним з пріоритетів.

«І зараз ми всі працюємо над тим, аби мобілізувати світ і повернути наших моряків, - сказав Володимир Гройсман. -  Ми вже майже п’ятий рік живемо в умовах агресії Росії. Тож маємо бути сильними та стійкими. Збройні Сили України, Уряд, місцеві органи влади зроблять все, аби підвищити рівень безпеки та оборони всередині країни. Українці, живіть звичайним життям – працюйте, навчайтеся, народжуйте дітей. Але треба завжди бути готовим відбити агресію. Для нас важливо бути сильними економічно та фінансово заможними».




Переглядів: 2142
Поширень: 2

Останні новини