У Вінниці знову сніжить. На повторне прибирання міста виїхали 12 спецавтомобілів

У Вінницькій громаді чергове погіршення погоди й опади у вигляді снігу. Комунальні працівники задіяли свої сили в роботу з прибирання міста. Вже на ранок магістральні дороги були розчищені, щоб громадський транспорт вчасно вийшов на лінії. А зараз випущені 12 спецавто, які прибиратимуть тротуари, щоб пішоходи могли без проблем пересуватися у справах.

Як повідомляє директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк, через те, що на вулиці температура сягає нуля градусів, можливе налипання снігу. Щоб уникнути цього, комунальники обробляють дороги та вулиці спецзасобами – протиожеледними матеріалами.

“Вже зараз на дороги міста виїхали 12 тракторів, які розчищатимуть тротуари. Сьогодні це їх повторний виїзд. За прогнозами синоптиків похмура погода триматиметься кілька діб, але опади не передбачені. В будь-якому разі вінничанам варто бути обережними, а автомобілістам без нагальної потреби не виїжджати на власному авто. Ми також закликаємо водіїв не залишати приватні авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальної техніки”, – сказав Юрій Семенюк.



Переглядів: 269
Поширень: 0

Останні новини