Кабмін вніс зміни до порядку пільгового іпотечного кредитування ВПО

Уряд вніс зміни до порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) коштом гранту, наданих кредитною установою для відбудови (KfW), пише Суспільне.

Про це у Telegram повідомив постійний представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук.

"Зокрема, визначено поняття відокремлених підрозділів "Держмолодьжитла", у зв’язку з його реорганізацією. Знято конкретизацію у визначенні виду рахунку позичальника, що відкривається ним в банку-агенті з метою перерахування на нього коштів кредиту та коштів власного внеску, задля розширення можливостей використання різних видів рахунку відповідно до закону "Про платіжні послуги", — пояснив Мельничук.

За його словами, також внесено зміни до визначення "попередній договір" з метою уніфікації даного визначення з порядком використання коштів, передбачених у держбюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту ВПО, учасникам АТО та ООС на придбання житла тощо.

"Внесено зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "Надання пільгових іпотечних кредитів внутрішньо переміщеним особам" в частині визначення сум грантів", — додав постійний представник уряду у ВР.



Переглядів: 379
Поширень: 0

Останні новини