У Вінниці проходить благодійна акція зі збору вторсировини щоб допомогти нацгвардійцям: як долучитись

Учні шкіл міста Вінниця активно долучилися до благодійної ініціативи, яку цього разу започаткував дитячий волонтерський центр "VinPatriot". Ініціатива полягає в зборі вторсировини з метою надання допомоги бійцям Національної гвардії, які зараз захищають Україну від окупантів. Будь-хто, хто бажає долучитися до цієї справи, може принести вторсировину до будь-якої загальноосвітньої школи, і ці матеріали потім будуть передані на переробку, - повідомляє міська рада.

Приймаються такі види вторсировини, як:

макулатура (книги, журнали, гофрокартон),  ПЕТ-пляшки від напоїв (окрім тари від молочних продуктів) пластикові кришечки від пляшок. 

Отримані кошти від переробки матеріалів будуть спрямовані на закупівлю необхідних речей для військових.

На даний момент учні активно сортують та упаковують вторсировину, готуючись до комплексної передачі її військовим, які знаходяться на передовій лінії.

Учасники центру наголошують, що метою акції є не лише підтримка національних гвардійців, але й поширення усвідомлення про важливість раціонального споживання та повторного використання речей.

Акція триватиме до 2 лютого.

Довідка:

«VinPatriot» - це дитячий волонтерський центр, який створили вінницькі школярі, щоб продовжувати допомагати ЗСУ. Координацією його діяльності займаються учні-координатори від кожної школи територіальної громади. Мета дитячого волонтерського центру – це залучення та об'єднання охочих школярів та вихованців різного віку навколо доброї справи. Першочергове завдання наразі – допомога ЗСУ, проте в планах центру – підтримка усіх, хто потребує допомоги.



Переглядів: 420
Поширень: 0

Останні новини