Перекинув через паркан на територію виправної колонії пакунок з канабісом: затримали раніше судимого зловмисника

Вінницька поліція повідомила, що фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цей злочин йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

27 січня оперативники Вінницької виправної колонії помітили чоловіка, який перекинув через паркан на територію установи пакунок. Як виявилось, у пакунку знаходились згортки з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Відповідно до висновку експертизи, вказана речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

На місці події, слідчо-оперативна група поліції провела необхідні процесуальні дії. 36-річного жителя Вінницького району, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Затриманому слідчі відділу поліції №1 Вінницького райуправління за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (збут чи передача наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місця позбавлення волі) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.



Переглядів: 439
Поширень: 0

Останні новини