Об'єднались заради Перемоги: вчителі, учні та батьки КЗ "Вінницький ліцей №8" долучилися до плетіння сіток для фронту

За інформацією Департаменту освіти Вінницької міської ради, вчителі, учні і батьки Загальноосвітнього навчального закладу "Вінницький ліцей №8" активно долучилися до плетіння сіток для фронтових потреб. Спільна уважність та мета завжди призводять до Перемоги, особливо в справах, які об'єднують вчителів, батьків і учнів. У ліцеї №8 міста Вінниця небайдужі мешканці вирішили прийняти участь у неординарному проєкті, спрямованому на підвищення командного духу та залучення всієї шкільної спільноти для досягнення спільної мети – пришвидшення Перемоги.

За словами директорки ліцею, Наталії Підлісної, ініціатива здобула підтримку не лише вчителів різних предметів, які усвідомили важливість впровадження такого проєкту, але і від батьків учнів.

"Дані заходи направлені, в першу чергу, на підтримку українських військових. Важливо, що вони об’єднують суспільство задля допомоги ЗСУ. Наші Захисники і Захисниці мають пам’ятати, що в них є потужний тил, і всі українці чекають на них вдома. Крім того, плетіння сіток є важливою спільною діяльністю, яка зближує батьків, учнів та вчителів, створюючи їм можливість взаємодіяти та спілкуватися", – додала вона.



Переглядів: 371
Поширень: 0

Останні новини