Продавав психотропи в одному зі спальних районів обласного центру: затримали 33-річного вінничанина

Вчора, 29 січня, працівники поліції за підтримки бійців КОРДу припинили протиправну діяльність місцевого жителя, який заробляв на збуті амфетаміну. Відомо, що раніше фігурант притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків. Заборонені речовини своїм клієнтам він передавав під час особистої зустрічі, пише вінницька поліція.

За словами заступника начальника Вінницького районного управління поліції Сергія Химича, правоохоронці задокументували черговий факт продажу зловмисником психотропної речовини. У ході санкціонованого обшуку в його помешканні слідчі вилучили психотроп, який затриманий ще не встиг збути, електроні ваги, фасувальні зіп-пакети, гроші, отримані від продажу забороненої речовини та інші речові докази.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Дії чоловіка підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч. 1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років з конфіскацією майна. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька окружна прокуратура.



Переглядів: 407
Поширень: 0

Останні новини