Шматком розбитого скла та дерев’яною палицею побив місцевого мешканця: слідчі поліції повідомили про підозру жителю Калинівки

За інформацією слідства, 28 січня у покинутій будівлі колишнього клубу в м. Калинівка під час спільного вживання алкоголю у 25-річного затриманого та 42-річного потерпілого виникла суперечка. У ході бійки зловмисник шматком розбитого скла та дерев’яною палицею спричинив смертельні тілесні ушкодження чоловіку, від яких той загинув на місці, інформує вінницька поліція.

Після вбивства фігурант накрив тіло померлого його ж курткою та пішов. Про зникнення потерпілого в поліцію заявили родичі. Невдовзі труп чоловіка виявили правоохоронці. Самого зловмисника поліцейські встановили та розшукали у результаті проведених слідчо-оперативних заходів, та затримали його у порядку статті 208 КПК України за місцем мешкання.

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. За вбивство йому загрожує до 15 років за ґратами.

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 619
Поширень: 0

Останні новини