Для українських захисниць створили першу програму боротьби зі стресом і карʼєрного розвитку

Для українських захисниць створили першу навчально-оздоровчу програму «ReStart Свідомості», яка навчає боротися зі стресом.

У межах програми пропонують методики подолання стресу на фізичному рівні через аналіз серцевого ритму, дихальні й фізичні вправи, а також техніки медитації.

Програма «ReStart Свідомості» містить два модулі. Перший зосереджений на ментальному здоровʼї, зокрема медичних обстеженнях експертами, немедикаментозних техніках для поліпшення сну й емоційного стану, а також менторській підтримці.

Другий модуль орієнтований на карʼєрний розвиток, підтримку HR-експертів, навчання новим професійним навичкам і створення спільноти однодумців для підтримки.

«Після повернення з фронту наші захисники й захисниці стикаються з низкою соціальних і психологічних викликів, які можуть мати негативні наслідки. Наше завдання – надати їм підтримку й дієві інструменти, що допоможуть перезавантажитися й зробити новий старт у мирному житті», – розповідає співзасновниця Impact Force Ольга Дьякова.

Навчально-оздоровчу програму реалізують Impact Force у партнерстві з «ООН Жінки», за підтримки «Науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини», Мінцифри, «Дія.Освіта», а також її фінансують уряди Японії та Франції.

Навчання триватиме три місяці як в онлайн-форматі, так й офлайн в Києві з 15 лютого по 15 травня 2024 року. Заявку на участь можна подати до 10 лютого за посиланням.



Переглядів: 497
Поширень: 0

Останні новини