Ліцеїсти волонтерського центру "Ти не один" зібрали необхідну допомогу для військових на реабілітації

Вінницький ліцей №29 продовжує вражати своєю соціально-активною ініціативою. Цього разу ліцеїсти з волонтерського центру "Ти не один" вирішили підтримати військовослужбовців, які знаходяться на лікуванні та реабілітації після отриманих поранень, - повідомляє міська рада.

Усвідомлюючи важливість підтримки для військових, особливо під час процесу відновлення, учні ліцею №29 зібрали кошти та придбали все необхідне, щоб зробити лікування як найкомфортнішим. Таким чином, вони з турботою про своїх Героїв втілили ряд ініціатив, щоб забезпечити українських оборонців необхідними речами та послугами.

«Ініціаторами такої допомоги виступили юні активісти волонтерського центру "Ти не один", які об'єднали свої зусилля з метою підтримки Героїв. Спільними силами вони збирали та донатили, водночас діти зверталися до громадськості, місцевих бізнесів та громадських організацій, щоб отримати підтримку своєї ініціативи», – зауважив педагог ліцею та керівник волонтерського центру Павло Мигун.

Завдяки небайдужим вінничанам учні змогли зібрати достатню суму для реалізації своєї мети. Благодійні внески були використані для закупівлі необхідного медичного обладнання та медикаментів, які допомагають Героям повернутися до повноцінного життя.

Зазначається, що на базі закладу загальної середньої освіти №29 з 2014 року реалізують проєкт з національно-патріотичного спрямування «Ти не один». Учасники волонтерського осередку неодноразово долучалися до проєктів соціального спрямування.



Переглядів: 446
Поширень: 0

Останні новини