Netflix анонсував фільми та серіали, що вийдуть у 2024 році

Компанія Netflix випустила відеоанонс, у якому показала, що вийде на екрани вже у 2024 році. Йдеться про серіали, фільми та ігри, пише Суспільне.

Анонс також опублікували на сайті Netflix.

На стримінговому сервісі наголошують, що остаточні дати виходу проєктів ще можуть змінюватися.

Серіали-2024

Очікуються нові сезони популярних серіалів стримінгу:

"Бріджертони" — сезон 3, виходитиме двома частинами: у травні та червні; "Еліта" — сезон 8, фінальний; "Емілі в Парижі" — сезон 4; "Гра в кальмара" — сезон 2; "Академія Амбрелла" — сезон 4, фінальний; "Дипломатка" — сезон 2; "Нічний агент" — сезон 2.

Також серед очікуваних прем'єр:

перший сезон "Аватара: Останнього захисника" — 22 лютого; мінісеріал "Ріплі" з Ендрю Скоттом у головній ролі — 4 квітня; серіал "Джентельмени" від Гая Річі — березень; анімаційний серіал "Термінатор".

Фільми-2024

"Атлас" — науково-фантастичний трилер із Дженіфер Лопес у головній ролі; "Бунтівний місяць 2" — продовження пригодницького фільму Зака Снайдера; Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Moviе — мешканці підводного містечка Бікіні Боттом опиняються поза океаном, Губка Боб та Сенді вирушають до Техасу, щоб врятувати своє містечко; "Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф" — фільм про поліцейського у виконанні Едді Мерфі, очікується 3 липня; BACK IN ACTION — екшн про шпигунів Камерон Діас та Джеймі Фокс; "Чорні голуби" — трилер із Кірою Найтлі.

Ігри-2024

На відміну від фільмів та серіалів, навіть приблизні дати виходу нових ігор не оголосили. Але їх планують випустити протягом року.

Серед цих ігор раніше анонсовані Squid Game, Virgin River та Rebel Moon, засновані на екранізаціях Netflix.

Також компанія планує випустити такі ігри: Braid, Cozy Grove: Camp Spirit, Chicken Run: Eggstraction, The Dragon Prince: Xadia, Dumb Ways to Survive, Game Dev Tycoon, Hades, Harmonium: The Musical, Katana Zero, Monument Valley, Paper Trail, The Rise of the Golden Idol, Sonic Mania Plus.

На сьогодні компанія пропонує 88 ігор, заснованих на серіалах і фільмах Netflix. Серед яких найбільші релізи — Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition, Oxenfree II: Lost Signals та Netflix Stories: Love is Blind, яка є першою частиною серії інтерактивних фантастичних ігор Netflix.

Авторка: Марія Онищенко



Переглядів: 899
Поширень: 0

Останні новини