Викрав електроприлади у Вінницькому районі: правоохоронці менш ніж за добу розшукали 43-річного раніше судимого чоловіка

Правоохоронці менш ніж за добу розшукали 43-річного раніше судимого правопорушника, який викрав електроприлади з домоволодіння у Вінницькому районі. Тепер фігуранту загрожує до 8 років позбавлення волі.

3 лютого до поліції з повідомленням про злочин звернулася 55-річна вінничанка. Потерпіла повідомила, що невідома особа проникла до підсобного приміщення її дачного будинку звідки здійснила крадіжку бензопили, мотокоси та електричного подрібнювача.

У ході оперативно - розшукових заходів працівники відділу поліції № 5 Вінницького райуправління з’ясували, що 43-річний зловмисник сокирою пошкодив навісний замок вхідних дверей будинку, звідки викрав електроінструменти, які належали жительці м Вінниця.

Затримали фігуранта на одній із вулиць обласного центру. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 43–річний житель Вінницької області.

Речові докази вилучено.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Немирівська окружна прокуратура.



Переглядів: 391
Поширень: 0

Останні новини