Несплата податків на 1,2 мільярд гривень: в Україні арештували 700 мільйонів на рахунках одного з онлайн-казино

Суспільне пише, що Бюро економічної безпеки України (БЕБ) викрило одного з найбільших ліцензіатів азартних ігор в мережі Інтернет в ухиленні від сплати податків на 1,2 мільярда гривень. Наразі на 700 мільйонів гривень, що розміщені на рахунках компанії, накладено арешт.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"За даними слідства, група осіб з-поміж  співробітників компанії організовувала неліцензійні азартні ігри в мережі Інтернет. Використовуючи понад 30 дзеркальних сайтів, які мають схожі до ліцензованого вебресурсу інтерфейси, а також "міскодинг" платежів, вони налагодили схему ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах", — йдеться у повідомленні.

У БЕБ також зазначили, що ліцензіат азартних ігор не знаходився за адресою, яка визначена в ліценції Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ). А співробітники компанії умисно приховували докази – документи та іншу інформацію, що необхідні  для всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин злочину.

"Наразі на 700 млн грн, що розміщені на рахунках компанії, накладено арешт. Досудове розслідування триває. Оперативне супроводження здійснювали співробітники СБУ. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу генерального прокурора", — додали у БЕБ.



Переглядів: 384
Поширень: 0

Останні новини