Яку воду потрібно пити вранці: холодну чи теплу?

Як можна розпочати ранок, щоб підняти собі настрій на весь день? Однією з ключових порад є пити склянку рідини за 30-40 хвилин до сніданку. Такий підхід допомагає активізувати організм і готує його до продуктивного дня. Існує безліч варіантів корисних ранкових напоїв, проте рекомендацією є почати звичайною водою, звертаючи увагу на її температуру. Про це пише lady.kyiv.ua.

Навіть у спекотний літній ранок не слід пити дуже холодну воду, що може викликати дискомфорт у кишечнику та перешкоджати належному перетравленню їжі. Також не рекомендується вживати занадто гарячу рідину, оскільки кип'ячена вода може бути шкідливою. Тому рекомендується пити воду кімнатної температури або трохи теплу – не більше 40-45°.

Тепла вода може розбудити організм, активізувати обмінні процеси та сприяти виведенню токсинів. Додавання до води оцту або лимона робить напій ще кориснішим. Наприклад, вода з м'якоттю лимона сприяє детоксикації організму та має антибактеріальні властивості. Також варто звернути увагу на воду з яблучним оцтом, яка допомагає збалансувати рівень гормонів стресу та підвищує енергію і настрій.



Переглядів: 372
Поширень: 0

Останні новини