Затримали відразу після зустрічі з черговим клієнтом: на Вінниччині чоловік незаконно продавав зброю

Вінницька поліція повідомляє, що затримали 64-річного жителя Гайсинського району, коли він хотів реалізувати автомата Калашникова з набоями та грант із запалами. Наразі встановлюють джерела походження зброї та кола осіб причетних до злочину.

Інформація про те, що житель Дашівської громади займається продажем зброї та боєприпасів, була взята в розробку оперативниками та успішно реалізована. «Продавця» затримали відразу після його зустрічі з черговим клієнтом.

У ході проведення обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили також ще п’ять гранат Ф-1 із запалами, дві незареєстровані рушниці, понад 1000 набоїв та порох.

Документували злочинну діяльність підозрюваного оперативники та слідчі обласного главку поліції спільно з колегами з УСБУ у Вінницькій області, за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури. Силову підтримку забезпечували спецпризначенці КОРДу.

Затриманому у процесуальному порядку зловмиснику слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до семи років. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.



Переглядів: 368
Поширень: 0

Останні новини