Для вінницької молоді провели тренінг з основ фінансової грамотності

Учора, восьмого лютого, у Вінницькому торговельно-економічному інституті державного торговельно-економічного університету відбувся тренінг для 35 молодих мешканців Вінниці. Під час зустрічі проводилися лекції та виконувалися практичні завдання з метою поліпшення фінансової грамотності учасників. Головним спікером заходу була Ліна Маршук, кандидат економічних наук з ВТЕІ ДТЕУ.

«Захід був присвячений навчанню з фінансової грамотності, щоб вступаючи у доросле життя, молодь могла правильно розподіляти свої доходи та уникати низки проблем, таких як борги та надмірне використання кредитних карток», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

На тренінгу були розглянуті різні аспекти фінансової грамотності, зокрема, основи інвестування, раціональне використання кредитних карток, планування бюджету та управління особистими фінансами. Учасники ділилися своїми думками, обмінювалися досвідом та отримували корисні поради від професіоналів фінансової галузі.

Крім того, експертка давала цінні поради учасникам щодо подальших кроків, необхідних для покращення власного фінансового становища та розвитку кар'єри.

Під час тренінгу учасники проявили великий інтерес до теми фінансової грамотності, ставити багато запитань та брали активну участь у практичних завданнях.

«Ми віримо, що набуті знання та навички допоможуть учасникам краще розуміти та керувати своїми фінансами у майбутньому», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.


Теги: молодь

Переглядів: 352
Поширень: 0

Останні новини