Впала у річку з містка повертаючись зі школи: рятувальники Чернівецької області шукають 8-річну дівчинку (оновлено)

У селі Бережонка, що входить до складу Банилівської територіальної громади Вижницького району, 13 лютого, 8-річна дівчинка поверталася зі школи разом із своїм 15-річним братом. За словами хлопця, під час переходу містка вони впали у річку. Хлопець зумів виплисти з води, але дівчинка зникла з поля зору.

За інформацією ДСНС України, на ранок 15 лютого, спільно з працівниками поліції та місцевими жителями, рятувальники продовжують пошуки зниклої дівчинки.

Дитину шукають майже 130 людей, серед яких 46 надзвичайників. Також від ДСНС залучено 6 одиниць техніки, 3 плавзасоби та 2 БПЛА.

Пошукові групи оглядають русло річки, берег, та прилеглу територію, тоді як водолази з Служби порятунку проводять пошуки в самій водоймі.

Оновлення:

За інформацією МВС України, фахівці групи водолазних робіт разом з працівниками гірської пошуково-рятувальної групи знайшли тіло дівчинки у річці Бережонка, приблизно за 5 кілометрів від місця її зникнення.

Для пошукових операцій було залучено рятувальників, поліцейських офіцерів громади, дільничних офіцерів поліції, оперативників, співробітників групи реагування поліції, кінологів, фахівців водолазних робіт та спецтехніку.

Слідчі поліції занесли дані щодо події до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Теги: ДСНС

Переглядів: 586
Поширень: 0

Останні новини