Що подивитися у лютому: перелік найкращих фільмів

Видання Vogue підготувало 5 найочікуваніших фільмів, які вийдуть у лютому 2024 року.

"Один день"

Події стрічки відбуваються в Едінбурзі у 1988 році. Емма та Декстер проводять ніч разом після випускного вечора і розлучаються вранці. Здається, вони навряд чи будуть разом: вона —дівчина з робітничого класу з Лідса, він — привілейований хлопець з Оксфордшира, але тепер їхні долі переплетені назавжди. "Один день" — фільм за мотивами роману Девіда Ніколса, справжнього бестселера 2009 року, перекладеного шістьма мовами в усьому світі.

"Агенція розбитих сердець"

Хто взагалі в наші дні закохується? Про це міркує молодий журналіст, який не дуже вірить у почуття. Він розпочинає нове розслідування, прагнучи викрити засновницю агенції знайомств, проте згодом неочікувано для себе пускається на пошуки власної втраченої здатності любити... Небанальний німецький ромком до Дня всіх закоханих, знятий ізраїльською режисеркою ШірелПелег.

"Безодня"

У центрі цього захопливого шведського фільму-катастрофи — Фрігга, начальниця служби безпеки на шахті Кіірунаваара, найбільшій підземній шахті в світі. Фрігга докладає всіх зусиль, щоб збалансувати свою роботу та сімейне життя, проте одного разу стається така катастрофічна подія, що жінка забуває про всі інші проблеми. Раптово ґрунт під ногами в місті Кіруна раптово починає хитатися, а на дорогах з'являються величезні тріщини. Місто потопає і падає в шахту, і Фрігга має вибратися сама та врятувати мешканців міста, перш ніж їх потягне в прірву...

"Аватар. Останній захисник"

Новинка Netflix для всіх поціновувачів жанру фентезі. Це історія про хлопчика з племені повітряних кочівників, Аанга, здатного підкорювати стихію повітря. В 11-річному віці хлопчик дізнався, що він Аватар — володар чотирьох стихій, і коли світ охоплює страшна війна, тільки він може врятувати людство. "Аватар. Останній захисник" — адаптація однойменного мультфільму 2005 року.

"Турист"

Події другого сезону серіалу "Турист" відбуваються в Ірландії. На тлі дивовижних пейзажів ми бачимо, як Елліот (ДжейміДорнан) і Хелен (Даніель Макдональд) протистоять друзям і ворогам. Коли вони намагаються розкрити таємниці минулого Елліота, їх незабаром втягують у давню сімейну ворожнечу, де вони стикаються з небезпечними наслідками минулих вчинків чоловіка.



Переглядів: 462
Поширень: 0

Останні новини