Ще один винищувач окупантів зазнав "аварійної посадки" завдяки ЗСУ: як минула ніч в Україні

Повітряні Сили ЗС України повідомили  про ще один збитий винищувач окупантів. Йдеться про винищувач - бомбардувалиник Су-34.

"Цього разу можу сказати, що льотчику Су-35 пощастило – зманеврував і більше не ризикує. А от екіпаж Су-34 приєднується до нашої рубрики  «Вечного полета, братья». Маю гарні результати об’єктивного контролю, щоб ніхто не сумнівався!" - зазначає у повідомлені командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

Додатково відомо, що уночі, 21 лютого 2024 року, вороги здійснили атаку, використовуючи зенітну керовану ракету С-300 (Ростовська обл.), керовану авіаційну ракету Х-59 (Бєлгородська обл.), а також 4 крилатих ракети Х-22  (Ростовська обл.) і 19 безпілотників типу "Shahed" (Приморсько-Ахтарськ – рф.).

В результаті бойових дій була знищена керована авіаційна ракета Х-59 на території Полтавщини, а також 13 з 19 безпілотників "Shahed" у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях. Частина з шести не уражених ворожих безпілотників не змогла досягти своїх цілей. Для відбиття атаки були задіяні зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби з боку Збройних сил України.



Переглядів: 471
Поширень: 0

Останні новини