Дует alyona alyona & Jerry Heil зберігають топові позиції серед претендентів на перемогу в конкурсі та залишаються фаворитами на "Євробаченні-2024"

Alyona alyona & Jerry Heil залишаються фаворитами букмекерів на «Євробаченні-2024»

На думку букмекерів, український дует має суттєві шанси перемогти на найбільшому пісенному конкурсі Європи – «Євробаченні» у 2024 році. Jerry Heil і Alyona alyona привертають увагу слухачів з різних країн світу: їх спільний трек став вірусним не тільки на батьківщині, але й у світі, зібравши сотні позитивних відгуків та рецензій. Наразі виконавиці представлятимуть Україну на 68-й церемонії Eurovision, яка відбудеться у Швеції, 7 травня. Зовсім скоро вони виступатимуть на Malmö Arena.

«Teresa & Maria» зробили ще більше галасу після закінчення нацвідбору: композиція щодня збирає все більше і більше відтворень на Spotify, а Jerry Heil і зовсім увійшла в топ найбільш прослуховуваних виконавців цього стрімінгового сервісу. Останні новини від букмекерів, які дали оцінку шансам дуету на виграш першого призу повідомляє META.ua, де постійно оновлюється інформація про учасниць.

Позитивні прогнози

Згідно з прогнозами на порталі Eurovision World, шанси України на перемогу становлять аж 18%. Це рекордний показник, та попри те що трійка претендентів на тріумф регулярно змінюється, Україна стійко тримається на першому місці.

Раніше основним конкурентом українського дуету був учасник з Великобританії, але сьогодні він опустився на четверте місце, поступившись італійській співачці – Angelina Mango тепер посіла другу позицію, отримавши 8% шансів на перемогу.

Детальніше про пісню

Пісня «Teresa & Maria» – це сингл у жанрі хіп-хоп, виконаний англійською та українською мовами. Він поєднує в собі вокал Jerry Heil і реп-партії Alyona alyona, а його текст має посилання на релігійні образи Матері Терези й Святої Марії.

За словами авторів, сенс треку полягає в об'єднанні жінок заради справжніх перемог: виконавиці хотіли донести до публіки важливість єднання та взаєморозуміння у суспільстві, яке має величезне значення для досягнення великих цілей.

Як повідомляли новини шоу-бізнесу, серед журі національного відбору були певні розбіжності щодо тексту пісні: одні вважали його надто релігійним, переймаючись тим, наскільки лояльно сприймуть лірику слухачі з інших країн. Інші, навпаки, не знайшли у ньому жодних надмірностей.

Попри різні думки, композиція тримає провідні позиції в українських музичних рейтингах і навіть посідає перші місця у чартах європейських країн – Чехії, Польщі, Фінляндії. Також вона отримала рекордну кількість голосів від українців: під час нацвідбору дуету дісталося 11 з 11 балів від аудиторії.



Переглядів: 530
Поширень: 0

Останні новини