27 лютого - Міжнародний день оптиміста: привітання в прозі та картинках

Сьогодні, 27 лютого, світ відзначає Міжнародний день оптиміста, який підкреслює важливість позитивного підходу до життя. Бути оптимістом корисно для здоров'я та може допомогти відновитися після труднощів. Оптимісти зазвичай мають краще здоров'я, сильніше серце, міцніший імунітет і менше стресу. Вони також частіше досягають своїх цілей і успішніші в житті. Оптимізм - це не властивість, що дається з народженням, але вміння, яке можна розвивати.

Привітання з Міжнародним день оптиміста

Вітаємо вас із Днем оптиміста! Якщо ви не відносите себе до цієї категорії людей, час переосмислити ставлення до себе. Ви — єдина людина у Всесвіті, таких не було, нема і не буде. Немає навіть схожих на вас, тому що ви — унікальні. І у вас все вийде. Якщо не з першого разу, то з двадцятого. Утріть всім носа!

***

У День оптиміста бажаємо вам тримати у фокусі моменти життя “тут і зараз”. Нехай у цю хвилину не буде смутку, печалі. Що б не було, час іде, і потрібно здійснювати свої мрії та плани. Пам'ятайте, що ваші улюблені кафе, кінотеатр, будинок і сквер у місті, були просто чиєюсь мрією. Не здавайтеся, і у вас теж все вийде!

***

Із Днем оптиміста! Нехай ніяких життєвий шторм не потопить віру в себе, а просто змиє поганий настрій, перешкоди, заздрісників та людей, які “ставлять палки в колеса”, коли ви починаєте вірити в себе. Перемагайте свої обмеження!

***

Найкращий день — це сьогодні! Найкращий час для будь-чого — тут і зараз! Не сумнівайтеся у собі. Дійте, вірте, перемагайте. З Днем оптиміста!

***

Нехай ваше життя буде наповнене найкращими моментами, які ви самі для себе оберете. Адже людина сама вирішує та обирає, на що звертати увагу, кого слухати, куди дивитися і як діяти. Будьте найкращим варіантом себе. З Днем оптиміста!



Переглядів: 952
Поширень: 0

Останні новини